Carrara meeting

Wiki

Report from Slovenia

 SREDA,28.3.2012
Ko smo prišli v Italijo, me je pred hotelom prevzela Giulija in njena družina. Najprej smo šli v njihovo hišo odložit moje stvari. Zanimivo je, da po stanovanju hodijo s čevlji in ne uporabjalo copat. Malo kasneje smo se z Ano in njeno gostiteljico Saro dobili na peščeni plaži. Odšli smo nabirat školjke. Morje ni bilo tako čisto kot naše. Nato smo se poslovili in odšli domov ter zaspali.
ČETRTEK,29.3.2012
Zjutraj sva šli zGiulijo v šolo. Tam nas je ravnateljica šole pozdravila in predstavila. Potem smo odšli v laboratorij, kjer smo delali poskuse. Okoli pol treh je prišla Giulijina mami in odšli smo do muzeja, kjer je bil uraden sprejem. Prišel je župan. Odšli smo v dvorano. Ko je župan končal z govorom, smo se vsi slikali. Potem smo Ana, jaz, Martin, Anže in naši gostitelji odšli v park. Tam smo se kar dolgo igrali. Ker smo ob šestih morali biti v šoli, smo pohiteli domov in se preoblekli. Okoli sedmih smo v angleščini predstavili naše poskuse. V šoli smo bili do enajstih, ker smo se še igrali. Potem smo utrujeni odšli domov.
PETEK,30.3.2012
Zjutraj sva z Giulijo odšli v šolo. V šoli smo izdelovali pahljače in amulet za srečo. Že okoli enih je prišla Giulijina mami in z Giulijino prijateljico Alice smo odšli v McDonalds. Tam so bili še Giulijini sošolci. Z njimi smo se igrali. Ko smo pojedli, smo odšli k Anžetovim gostiteljem v hišo ob reki. Tam smo se kar dolgo igrali, potem pa smo šli jest večerjo. Pri Anžetu smo bili do enajstih, potem pa smo odšli domov.
SOBOTA,31.3.2012
Že zjutraj smo se odpravili v delavnico, kjer iz marmorja izdelujejo kipe. Ko smo si jih ogledali, smo odšli v kamnolom marmorja. Tam smo se z Jeepi odpeljali čisto na vrh kamnoloma. Po ogledu smo odšli v Piso. Tam smo se slikali pred poševnim stolpom. Odšli smo tudi v cerkev. Bila je zelo velika in lepa. Malo kasneje smo šli kupit spominke in se potem odpeljali nazaj v Cararo. Potem smo Ana, Anže, Martin, jaz in naši gostitelji odšli v picerijo. Ko smo pojedli, smo se še malo poigrali in potem odšli domov.
NEDELJA,1.4.2012
Ob devetih smo odšli iz Carare. Peljali smo se približno sedem ur. Ko smo okoli petih bili pred OŠ Preska, so nas tam čakali naši starši. Z njimi smo se potem odšli domov.

Ajda Bukovec

0 Attachments
53 Views
File archive

Folder Number of folders # of Documents  
Pisa 0 2
Showing 1 result.